гр. Луковит, ул. Хр. Ботев 57, Тел. 0697 53615, Факс 0697 52573, Търг. Отдел: 0697 52327, 0697 53623, моб. 0886 154 729, e-mail: office.lukovit@vitavel.bg English

Запитване за
оферта

Разгледайте нашите продукти и направете запитване за оферта!

Ние държим на качеството и Нашите клиенти!

Новини

25 март 2013

Изложение за велпапе и картон в Мюнхен, Германия – CCE International 2013

Публикувано от Витавел

От 19-ти до 21-ви март 2013 година на търговския панаир в Мюнхен, Германия, се проведе първото международно изложение за велпапе и картон – CCE International. Изложбения профил на CCE International обхваща машини за производство на вълнообразен картон и опаковки, за предпечатна подготовка и печат , за транспортиране, складиране на материали и балиране на отпадъците.

Представители на "Витавел АД" посетиха изложението, запознаха се с широката гама от показаните машини представляващи интерес за фирмата и осъществиха редица срещи.

Оборудване и продукти свързани с производството на вълнообразен картон представени на изложението които предизвикаха интерес бяха инсталация за подготовка на лепило на фирмата "SRS", сушилни инсталации на фирмата "Simon", балир преси за отпъдъка и др. От машините за производство на опаковки интерес предизвикаха изложените сгъвачно-лепачна машини на фирмите "Bahmuller Gmbh", и "Duran Machinery", машините за сглобяване и залепване на касети за зеленчуци и плодове на фирмата "Teco s.r.l." и др.

Свое място на изложението имаха и производителите на инструменти и консумативи за велпапната и опаковъчна промишленост: "Valsider"- производител на напречни и надлъжни ножове, "Rodicut Industry"за производство на полиуретанови продукти за велпапното производство и др.

Не може да не се отбележи и внушителния щанд на фирма "TCY" на който беше представена цяла поточна линия за производство на опаковки с четирицветен флексо печат, слотиращ и ротощанцов елементи, сгъвачно-лепачна част, брояч с подреждащо устройство. Ежедневно в определени часове се правеше демонстрация на която се доказваше високата производителност на машината – 400 листа за минута.

Интересна беше и срещата с представители на "Bimac" – фирма за ремонт на машини произведени от "Curioni" на която бяха обсъдени възможностите за реконструкция и модернизация на част от възлите на съществуващи машини във фирмата.

//